Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează evenimentul „Flori pentru Ucraina” dedicat Zilei Internaționale a Femeii, ce va avea loc pe 8 martie, începând cu ora 11:30, în sala Florin Isuf.

„Ziua Internațională a Femeii este marcată anual pe data de 8 martie pentru a sublinia  atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Din păcate, anul acesta, femeile din Ucraina sărbătoresc prin lacrimi, durere și război, trec prin momente de neimaginat. De 8 martie, femeilor li se dăruiesc cadouri, flori sau alte atenții. Este incredidibil de greu pentru cele care nu au reușit să plece și trăiesc adevărate drame acolo sub teroarea bombelor și a gloanțelor. Femeile din Ucraina trec zilele acestea prin cele mai dificile momente, iar noi ne-am gândit să fim alături de ele prin organizarea acestui eveniment «Flori pentru Ucraina».

ziua internațională a femeii

Florile ne aduc mereu împreună pentru că nu cunosc granițe și diferențe. Le dăruim femeilor din Ucraina flori și ne rugăm la bunul Dumnezeu ca acest război să se termine mai repede și să fie din nou pace. Suntem alături de ele, în această zi de 8 martie și în aceste momente dificile pentru ele și familiile lor.” a precizat Daniela Gapșa, purtător de cuvânt al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

ziua internațională a femeii

ziua internațională a femeii

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.