Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

concertGorjenii care iubesc muzica folk se vor putea bucura de un concert inedit marca Filip Cîrciumaru şi Cătălin Stepa. Evenimentul se va desfăşura cu doar două zile înainte de Ajunul Crăciunului, pe 22 decembrie 2016, începând cu ora 20:30, în Club Piano Târgu Jiu. 

Preţul unui bilet este de doar 10 lei, iar concertul va dura până la ora 23:00. „Vă invităm să întâmpinăm împreună Crăciunul, în data 22 decembrie 2016, printr-un concert folk de iarnă, susţinut de Cătălin Stepa şi Filip Cîrciumaru. Suport artişti: 10 lei”, au anunţat organizatorii spectacolului de folk.

Filip Cîrciumaru este student la Medicină şi iubeşte muzica. De la frageda vârstă de 15 ani a studiat chitara şi folk-ul, iar acum este în plină ascensiune în acest domeniu.

„Lumea folkului e plină de oameni frumoși, talentați, care au ceva de spus. E o lume specială, în care te detașezi de orice problemă din viață cotidiană. De fiecare dată când merg la câte un festival, descopăr artiști foarte buni care, cu siguranță, vor avea ceva de spus. Muzica folk are un viitor frumos în față”, a declarat anterior Filip Cîrciumaru pentru „Cult-ura”.

Cât despre Cătălin Stepa, fiul regretatei Tatiana Stepa, acesta a început să cânte din anul 2011.

„Am început destul de târziu să cânt, mai exact de prin 2011. Îmi plăcea să ascult muzică, dar nu mă atrăgea direcţia asta. Maică-mea nu m-a forţat niciodată, mai ales a văzut că nu mă îndrept singur spre muzică. Am avut tot timpul chitară în casă, dar n-am simţit nevoia.

Prin 2011, împins de la spate de nişte oameni din jurul meu şi aici o mare influenţă a avut-o Victor Socaciu asupra mea – că alături de el am umblat primul an prin turnee, până am scos şi eu capul în lume, împreună cu George Nicolaescu. De la Victor Socaciu am învăţat multe, de la băiatul de la Lupeni, Miţă Berciu, un chitarist şi un prieten foarte mult. Pot spune că sub îndrumarea lor am plecat”, spunea anterior Cătălin Stepa în cadrul interviului acordat unei publicaţii.

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.