Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În apropierea sărbătorilor de iarnă începem să ne gândim la cadouri, la felul în care vom decora masa de Crăciun, casa și bradul. Sorin Otarasanu din Țicleni, cel care deține „Grădina cu Flori”, ne poate ajuta, cu ajutorul ornamentelor sale, să aducem zâmbetul pe chipul persoanelor dragi.

În această perioadă, Sorin, alături de băiatul său, lucrează cu migală, dar și cu multă pasiune, pentru a crea cele mai interesante aranjamente, atât pentru masa de Crăciun și de Revelion, dar și pentru decorarea casei.

„Noi încercăm ca ornamentele noastre să fie cât mai HANDMANDE și pline de magie, cât mai aproape de aceeea magie a sărbătorilor de odinioară, mirosul proaspăt de scorțișoară, portocală uscată, conurile de brad, crengile de brad și nucile sunt elementele esențiale pentru a crea aranjamente de poveste. Lucrăm cu multă pasiune și dragoste. Nimic nu ne iasă la fel, fiind 100 la suta HANDMANDE, dar fiecare aranjament are povestea lui frumoasă”, ne-a precizat Sorin. 

„Mă uitam la bani, mă uitam la aranjament, îmi venea sa plâng, că nu puteam să-l cumpăr”

Primul ornament creat de Sorin are o poveste frumoasă: „Mergeam prin Cluj- Napoca, prin târgul de Crăciun, aveam 50 de lei și benzină să mă întorc acasă. Era frig, aș fi vrut să beau un vin fiert, nu mai puteam de poftă, dar nu voiam să schimb nici banii. În drumul meu m-am oprit lângă o căsuța plină cu ornamente de Crăciu, cât mi-aș fi dorit unul. Mă uitam la bani, mă uitam la aranjament, îmi venea sa plâng, că nu puteam să-l cumpăr. În drumul meu spre casă aveam gândul numai la el și cum ar fi arătat pe masa noastră de acasă. Cum am ajuns acasă mi-am spus că pot să îl fac și eu, că tot de om a fost făcut. Și l-am făcut, cred ca a ieșit mult mai frumos sau cel puțin asa mi s-a părut mie.”

În cazul în care vreți să aveți ornamentele lui Sorin, pe masa de Crăciun sau vreți să le faceți cadou persoanelor dragi, puteți accesa pagina sa de facebook Grădina cu Flori.

Această prezentare necesită JavaScript.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.