Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În acest weekend Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu”, din Petroșani, pune în scenă două piese de teatru, dintre care una pentru cei mici. Astfel, sâmbătă, 18 decembrie, începând cu ora 18:00, sunteți invitați la spectacolul „Regele, bufonul și domnii șobolani”, în regia lui Muriel Jakab Manea, iar dumincă copiii sunt așteptați la piesa „Mica Sirenă”, după H.C. Andersen.
Piesa „Regele, bufonul și domnii șobolani” ne prezintă o lume în derivă, imaginea unui univers afalt în criză: „Regele e identificat cu inima microsmosului omenesc. În cavalcada unei lumi în prăbușire, spiritul se prăbușește și corpul devine o ruină. Bufonul e expresia multiplicității și a discordanțelor ascunse în „eul” colectiv. Dincolo de aparențele sale cosmice se întrezărește o conștiință sfâșiată. Istoria ni-l arată asociat cu victima în ritualurile de sacrificiu. Șobolanii reprezintă mizeria morală. Omenirea și-a predat puterea!”, a precizat regizorul Muriel Jakab Manea.
Prețul unui bilet este de 20 sau 25 de lei, în funcție de categoria locului. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere 50%.
„Mica Sirenă” după H.C. Andersen, un spectacol de Dani Mirea
Mica Sirenă este povestea unei sirene care s-a îndrăgostit de un tânăr prinţ pe care l-a salvat din valuri în timpul unui naufragiu. Pentru a putea fi alături de alesul inimii sale, Mica Sirenă îşi vinde părul frumos, îşi pierde graiul, iar în locul cozii de pește primeşte picioare. Peripeţiile sirenei dar și a celorlalte personaje le puteți vedea dacă ne călcați pragul.”, se arată pe pagina de Facebook a teatrului.
Prețul unui bilet este de 8 lei pentru copii și de 10 lei pentru adulții însoțitori. Acestea pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.