Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Iubitorii de teatru din Târgu Jiu sunt așteptați sâmbătă, începând cu ora 18:00, dar și duminică, la aceeași oră,  la premiera  piesei „De ce suflăm în păpădie?”, în regia lui Marian Negrescu. Și de această dată teatrul din Târgu Jiu pune în scenă un spectacol de genul one man show, doar că acum avem un one woman show, cu actrița Rodica Negrescu în prim plan.
„Vă invităm la o poveste despre sufletul fiecăruia dintre noi. Un spectacol interactiv, viu, actual. Un one-woman show spectaculos și incitant cu Rodica Gugu Negrescu. Trebuie să mai precizez faptul că «De ce suflăm în păpădie» este o adaptare după texte de Cornel Udrea. Totodată, vreau să le mulțumesc tutuor celor care au contribuit la punerea în scenă a acestei piese de teatru”, a precizat Marian Negrescu, regizorul piesei ce va avea premiera sâmbătă seara.
„Mă regăsesc în această piesă de teatru.”
Referitor la această piesă de teatru actrița Rodica Negrescu spune că este o provocare și se așteaptă, în același timp, ca publicul să interacționeze cu ea: „Acest tip de spectacol este o provocare pentru mine, este pentru prima dată când joc un astfel de spectacol. Voi interacționa foarte mult cu publicul care, cu ajutorul acestei piese, va descoperi ce este în sufetul unei femei, adică în sufletul meu. Pot să vă spun că mă regăsesc sută la sută în acest rol, iar cei care vor veni să vadă această piesă de teatru vor afla «De ce să suflăm în păpădie?»”
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.