Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

13348681_839935469444667_2125034844_nSezon după sezon, dantela este exploatată la maxim, iar fashionistele se încumetă a o purta, fie la ţinute elegante, fie la ţinute smart casual. În fond, dantela este un simbol al eleganţei şi al rafinamentului, este unul dintre materialele care au puterea de a înnobila ţinuta. Însă nu te gândi că mă refer numai la rochii elegante destinate ocaziilor speciale.

Astăzi, îţi arăt cum să incluzi dantela în ţinuta ta de stradă!

Nu cred că există material care să exprime mai multă feminitate, cu atât mai mult dacă este într-o nuanţă delicată de alb, iar dacă alegi un design basic, bluza poate fi punctul de pornire pentru o ţinută obişnuită, casual. Tu alegi modelul, fie realizată integral fie parţial din dantelă,  negreşit toate privirile se vor întoarce asupra ta!

TIPS: Este elegantă şi adaugă o notă senzuală la aspectul oricărei femei. Mai mult de atât, albul inspiră eleganță, puritate, distincție, rafinament, protejându-vă și de căldură.

Iar acum te întreb:  A venit vara și, cumva, nu ai în șifonier o fusta plisată din voal?

13401096_839935446111336_497556189_nREGULA: E duminică, e zi de shopping!!!!!

Fii convinsă că va face o echipa frumoasă cu un astfel de articol vestimentar! Însă cheia stă în accesoriile alese: sunt de nelipsit sandalele cu toc înalt, cu siguranţă ele vor face diferenţa.

Deci, dantela este acum la modă mai mult ca oricând. Include-o în garderoba ta şi vei obţine rapid un aspect uimitor!

SFAT: Poart-o cât de des simţi nevoia!

Până data viitoare, tot ce ai de făcut este să îţi foloseşti imaginaţia şi cât ai zice „alb”, vara va deveni anotimpul tău preferat!

Spor să aveți!

Cu drag,

 Denisa Tomescu, designer vestimentar

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.