Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

IMG_0696Nu ştiu despre tine, dar eu am obiceiul să-mi încep săptămâna în ţinute structurate, cu linii curate şi conservatoare.

Stiu că vremea e tare nehotărâtă și te îndeamnă mai degrabă la negru şi culori închise, în unele orașe, dar îţi propun o altă strategie: ce ai spune să te „camuflezi” în nuanţe deschise, apropiate de razelele soarelui?

Galbenul este asociat veseliei, optimismului şi energiei de care ai nevoie într-o dimineaţă mohorâtă de luni. Cu toate astea, nu este o nuanță potrivită pentru oricine. Galben muştar arată perfect pe o şatenă cu tenul cald sau pe o roşcată, însă nu va fi la fel de şic pe o brunetă cu tenul rece sau o blonda platinată.

Adevărat,  cel mai des vom vedea muştarul purtat în combinaţie cu negru. Deci, scoatem fusta la „înaintare” .

PONT: Indiferent că alegi să o porţi în ţinute office, aşa cum este în cazul de faţă, sau în ţinute casual, fusta creion este foarte versatilă şi se potriveşte oricărui stil. Dacă vrei să ieşi puţin din tipare, poţi alege să porţi o fustă creion, cu o crăpătura nonconformistă pe picior.

SFAT: Combină muştarul cu alte nuanţe în plin sezon ,precum burgundy, maro, turcoaz închis sau verde. Chiar şi cu albastru arată frumos, motiv pentru care, imaginaţia nu mi-a stat pe loc, şi pantofii stiletto, şi-au spus cuvântul, arătându-şi „faţa”, în cazul meu, CULORILE.

Recapitulam.. O cămaşa galben muştar, o fustă conică, o geantă elegantă, o pereche de stiletto şi… gata! Eşti pregătită pentru orice conferinţă!

IMPORTANT:  Nu trebuie să încalci nicio regulă, dar nici să nu ieşi absolut deloc din tipare!

Cu drag,

Denisa Tomescu, designer vestimentar

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.