Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

 13236197_828884893883058_681530431_nGarderoba bărbaţilor nu le mai aparţine de mult doar lor. Femeile le-au împrumutat hainele şi le-au dat valenţe nebănuite, aşa cum numai ele ştiu să o facă . Aşadar, cămaşa bărbătească, fie ea albă, bleu sau neagră, simplă sau în dungi, este o piesă de bază în dressingul nostru. Aceasta fiind ideală pentru un look minimalist, androgin, dar şi elegant în acelaşi timp.  Este de la sine înţeleasă în ţinutele office, iar mai nou, apare tot mai des în ţinutele street style. Cum spuneam, împrumutată iniţial din garderoba bărbaţilor, cămaşa clasică, cu nasturi şi guler, are capacitatea de a da oricărei ţinute , un aer aparte şi sofisticat în acelaşi timp.

Însă ca în orice joc, există reguli:

  1. Cămaşa trebuie să fie neapărat de cea mai bună calitate , să nu se şifoneze repede , mai ales dacă ai de gând să îi bagi marginile în fustă sau în pantalon. Pentru a păstra o notă feminină, optează pentru cămăşi simple, în culori clasice, precum albul.

13228090_828884900549724_1913697254_nTIPS: Atunci când optezi pentru o ţinută simplă, croiala face totul.

  1. Este suficient să ai o piesă masculină, nu este cazul să te îmbraci din cap până în picioare ca un băiat. Poart-o în ţinutele tale obişnuite, sexy, descheiată la nasturi şi cu mânecile suflecate sau încheiată până sus, pe sub un pulover.
  2. Accesorizeaz-o în funcţie de stilul tău. Este permis orice, de la coliere statement până la eşarfe colorate sau broşe preţioase. Arată senzaţional cu stilleto, dar merge foarte şi în combinaţii mai casual.

Un cardigan mai larg îţi va ţine de cald atunci când soarele refuză să apară! Sfat: Va trebui să aibă, cel puţin un număr, două, mai mari decât ceea ce porţi tu în mod obişnuit, altfel va fi o cămaşă banală.

Ce zici ? Eşti gata de o raită prin dulapul iubitului ?

                                                                           Denisa Tomescu, designer vestimentar

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.