Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

 La semifinala Eurovision 2018, alături de gorjeanca Elena Hasna, pe scena din Craiova, s-au aflat și doi dansatori talentați, componenți ai trupei de dans Galactic Crew. Cei doi sunt coregraful Gabriel Costea și colega sa, Fugaru Luiza. Experiența a fost una de neuitat pentru tinerii care au dansat aproape încontinuu de când li s-a propus, acum o lună, să colaboreze cu frumoasa cântăreață. Gabriel Costea povestește încântat cum experiența de pe scena Eurovisionului a fost una pe care ar mai repeta-o cu mare drag.

Deși nu a obținut decât locul V în semifinala Eurovision, tânăra Elena Hasna i-a avut alături pe dansatorii de la Galactic Crew, care au încurajat-o pe tot parcursul concursului. Au legat o prietenie strânsă care nu se va rupe curând, deoarece au rămas în strânse legături, aceștia așteptând nerăbdători o nouă colaborare. „Deocamdată nu știm ce evenimente vor mai apărea, însă am vorbit cu Elena și familia ei, și am decis să păstrăm legătura. Experiența trăită a fost intensă și minunată, ne-am dori să mai apărem pe scenă alături de ea pe viitor!” susține Gabriel Costea.

Tânărul coregraf Gabriel, component al Galactic Crew, a fost contactat de artista Elena Hasna, pe contul său de socializare, unde i s-a propus să participe, alături de încă un dansator din trupă, la Eurovision. „Cu aproape o lună înaintea competiției, Elena Hasna ne-a propus să dansăm alături de ea, pe scena de la Eurovision. Am acceptat bucuros și am început pregătirile coregrafiei al cărei autor sunt eu. Repetițiile le-am făcut la Școala Populară de Artă din Târgu Jiu, iar apoi la Craiova, unde am dansat alături de Elena Hasna. Totul a mers perfect și, în ciuda oboselii, am reușit să dansăm pe măsura așteptărilor: am rupt scena! Ne-am făcut prieteni noi, am cunoscut dansatori extraordinari și s-a format o nouă familie frumoasă numită #TeamElena.”

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.