Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Sâmbătă, 15 septembrie, între orele 18:00 și 20:00, se va organiza la Școala Populară de Artă din Târgu Jiu, un casting adresat tinerilor talentați la dans, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani. Castingul va fi organizat de dansatorul și coregraful trupei G’X Crew, Gabriel Bitză.

Pentru a putea participa la acest casting tinerii trebuie să vină cu piesa aleasă pe un stick USB și să pregătească o coregrafie cu durata de 01:00-01:30 min. Stilurile de dans pe care își vor executa coregrafia pot fi: street-dance, dancehall, house, contemporan, vogue, B-boy, popping (sau dubstep), locking, shuffle, krump, twerk.

După finalizarea acestui pas, va mai fi și o probă de Freestyle în care juriul, format din Gabriel Bitză și profesor-coordonator Costea Camelia, va alege piesa pe care se va dansa.

Toți tinerii care își doresc să facă parte din frumoasa echipă G’X Crew se pot prezenta fără teamă la casting deoarece numai juriul și participanții vor fi în sala de dans.

”Iți place să dansezi?
Vrei să înveți lucruri noi?
Vino să descoperi cele mai tari coregrafii, să legi noi prietenii și, nu în ultimul rând, să te găsești pe tine însuți. Pasiunea stă în tine! Nu rata o șansă!”, anunță Gabriel Bitză, lider, coregraf și fondator al trupei, pe pagina de socializare.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.