Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

A trecut aproape o săptămână de la nefericitul accident din Bumbești Jiu, unde un micuț de nici  4 ani s-a ales cu o rană serioasă la ochiul stâng, răpindu-i vederea. Mobilizarea oamenilor de rând, printr-o strângere de fonduri, se apropie cu pași repezi de obiectivul stabilit pentru a-i plăti copilului operația salvatoare de transplant de cornee.

În urmă cu o săptămână, copilașul însoțit de părinții lui, se juca într-un parc, iar o întâmplare nefericită a făcut ca acesta să cadă și să fie lovit în ochi de un leagăn defect. Această lovitură i-a afectat ochiul stâng atât de rău încât nici doctorii nu au putut face nimic, deși ajuns pe masa de operație.

După acest tragic accident, toate locurile de joacă din orașul Bumbești Jiu au fost închise de cei de la Protecția Consumatorului, iar părinții copilului au depus o plângere penală pe numele primarului. „Primarul vrea să fie absolvit de orice vină și de aceea ne acuză pe noi. Suntem hotărâți să mergem până în pânzele albe pentru a ne face dreptate. Copilul nostru nu merită să treacă prin acest chin; plânge mai mereu și este foarte agitat, iar nopțile nu prea doarme”, povestește indignat, Cosmin Vasile Tudor, tatăl copilașului rănit.

Împreună îi redăm vederea lui Daniel

Strângerea de fonduri inițiată acum câteva zile pentru a plăti operația salvatoare de transplant de cornee și costurile de spitalizare a strâns, până în prezent, peste 330 de donatori și suma de 5300 £ din cei 9500 £ necesari.

Oricine dorește să contribuie, poate accesa pagina de socializare a tatălui lui Daniel, micuțul care riscă să-și piardă vederea dacă nu este supus acestei intervenții delicate.

Pagina de socializare : https://www.facebook.com/profile.php?id=100005719397122

Pagina de donare : https://www.facebook.com/donate/180253189302008/882659878601317/

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.