Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Primăria orașului Rovinari a introdus în școli noul și îmbunătățitul „catalog electronic”. Se preconizează că acest nou proiect va fi unul benefic pentru elevi și părinți deoarece, astfel, ei vor avea acces direct la situația școlară a copiilor, iar asta îi va motiva să și-o îmbunătățească.

Primarul Robert Dorin Filip apreciază că prin implementarea acestui sistem se va înregistra o creștere a notelor cu cel puțin un punct la nivel de clasă, va scade numărul absențelor și vor crește rezultatele la examenul de bacalaureat” a comunicat Biroul de Presă al primarului Robert Dorin Filip.

Implementarea acestui program de management al învățământului în cele trei unități școlare din Rovinari este susținut financiar de către Primăria orașului, în cadrul proiectului achiziționându-se și 90 de tablete pentru elevii claselor V-XII.

Noul catalog școlar va fi de un real ajutor și profesorilor fiindcă îi va scuti de calcularea mediilor, întocmirea de situații și raportări, acest program ușurându-le munca și ajutându-i să relaționeze cu părinții. Profesorii, părinții și elevii vor dispune fiecare de un cod de acces la catalogul electronic și orice modificare produsă în acesta va trimite o notificare părinților.

 

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.