Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În perioada 15 – 17 iulie distracția se mută la Berzasca, în județul Caraș-Severin, acolo unde va avea Balkan Festival. În cadrul acestui festival, vor urca pe scenă voci remarcabile din România, Serbia și Grecia. Gazdele acestui eveniment vor fi nimeni alții decât îndrăgiții Mihai Morar și Daniel Buzdugan.

Cei care vor alege să meargă la Balkan Festival vor putea să o vadă pe Andra, pe Horia Brenciu & HB orchestra, pe Theo Rose & Roz Gvang, pe cei 3 Sud Est, dar și pe Elena Gheorghe. Tot pe scena Balkan Festival vor mai urca Raluka & Proiectul Balkanic, Niko Papadoulos, Oana Radu, Jean de la Craiova, Shondy & Mahala Rai Banda, Dejan Petrovic, dar și Lepa Brena.

„Am hotărât ca Festivalul Balcanic să fie brandul Clisurii Dunării, atât al românilor, cât și al sârbilor și al tuturor țărilor din Balcani și din fosta Iugoslavie.”

„Berzasca organizează un eveniment de mare anvergură, chiar la nivel național, pentru că niciunde nu s-au întâlnit atâția interpreți de valoare de pe malul stâng și malul drept al Dunării, dar și din Grecia. Festivalul Balcanic are ca scop crearea unui brand pe Clisura Dunării, un brand care să fie comun, nu concurențial, cu partenerii din Serbia.

Așa cum am realizat împreună pistele de biciclete, am hotărât ca Festivalul Balcanic să fie brandul Clisurii Dunării, atât al românilor, cât și al sârbilor și al tuturor țărilor din Balcani și din fosta Iugoslavie.

Noi mai avem un partener, o comunitate din Slovenia, ce așteaptă acest eveniment, noi fiind pionierii, primii care îl vom realiza, dar evenimentul se va multiplica în fiecare comunitate a membrilor acestei inițiative și urmează să identificăm comunitatea din Grecia, având în vedere faptul că avem din Grecia pe Nikos Papadopoulos, care ne va indica acea comunitate parteneră din Grecia, urmând apoi ca și celelalte țări aflate în Balcani să fie alături de noi”, a precizat Nicolae Furdui, primarul localității Berzasca.

Biletul pentru o zi în cadrul Balkan Festival este de 85 de lei, iar prețul unuui abonament pentru toate cele trei zile este de 180 de lei. Biletele se pot achiziționa accesând următorul link https://www.iabilet.ro/bilete-balkan-festival-76803/.

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.