Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Astăzi, 23 iunie, psihoterapeutul Adina Drimbe vă dă din nou întâlnire la BebeBiblioteca, atelierul de parenting al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, de această dată live, la sediul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, de la ora 17:00. Pe pagina de Facebook a instituției de cultură, începând cu ora 18:00, puteți urmări și prezentarea video din această lună.

„Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la atelierul de parenting cu tema: Managementul furiei la părinți. Ce veți afla participând la acest atelier: cum să gestionați corect furia în relație cu copilul, ce se întâmplă cu copilul atunci când vă pierdeți controlul, ce se află în spatele comportamentelor nedorite ale copiilor, cum să vă ajutați copilul în lupta lui cu furia și impulsivitatea, ce tehnici și instrumente puteți folosi pentru a atrage cooperarea copilului, cum clădiți o relație bazată pe empatie și respect între voi și copil.

Dacă doriți să descoperiți cum să depășiți anumite provocări, întărind în același timp relația cu copilul vostru, vă așteptăm cu drag la acest atelier. În cadrul întâlnirii este promovată o atmosferă prietenoasă, de deschidere și dialog.

Veniți alături de alți părinți care doresc să dezvolte un climat armonios acasă! Încurajăm și susținem participarea copiilor la eveniment!”, transmite psihoterapeutul Adina Drimbe.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.