Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În perioada 4 -11 iunie, Teatrul Municipal Baia Mare și Asociația Culturală Atelier 92 organizează cea de-a 28-a ediție a Festivalului Internațional de Artele Spectacolului ATELIER. Ediția 2022 a festivalului de la Baia Mare ne propune o incursiune pe axa real – imaginar – virtual, sub forma unei călătorii teatrale multiforme, pe parcursul căreia spectatorii sunt invitați – în buna tradiție a -ului –  la spectacole de teatru-dans, teatru-gestual, teatru în spații neconvenționale, teatru documentar, teatru instrumental, spectacole de circ contemporan și artă numerică, instalații umane și performance-uri

Dincolo de clasificări, ne vom întâlni, în cele opt zile de festival, cu povești de viață, dar și de final, se va vorbi despre copilărie și decrepitudine, despre solidaritate și indiferență, despre orașe și pustiuri, despre păgâni și creștini, despre lumină și beznă, despre țipete și șoapte, despre duhurile vechi și noi, despre ceea ce ne mântuie și ceea ce ne bântuie, despre război și pace.

După treizeci de ani de la prima sa ediție, Festivalul Internațional de Artele Spectacolului ATELIER e și el un atom în tot acest spectacol planetar. Să nu-l  ratăm nici de data asta !

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.