Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Marți, 28 iunie, începând cu ora 17:00, psihoterapeutul Cosmin Bara și bibliotecara Luiza Pop vă dau din nou întâlnire la Biblioterapia, atelier de psihologie practică organizat de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Dezbaterea pe tema „Cum să îți gestionezi fricile”, care va avea loc în Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, va putea fi urmărită și live, pe pagina de Facebook a instituției.

„Încă de când suntem mici ni se transmite multă frică, iar pe măsură ce creștem absorbim violența din cărți, filme sau jocuri și știrile negative de la TV. Căutăm în rețele sociale evenimente să ne întărească sentimentul de teamă față de lumea în care noi trăim.

Tot ceea ce avem de făcut pentru a evita teama este să ne simțim confortabil legat de lucrurile necunoscute, în loc să fim înspăimântați de ele.

Vom vorbi așadar despre ce se întâmplă în creierul nostru, de ce simțim frica și despre modalități concrete care ne vin în ajutor atunci când dorim să gestionăm temerile noastre, ce apar în viața de zi cu zi. Pentru că dincolo de frică se află libertatea!”, transmite psihoterapeutul Cosmin Bara.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.