Asociația „Uniunea Femeilor din Gorj” este oficial înființată și recrutează!

Asociația „Uniunea Femeilor din Gorj” este oficial înființată și recrutează!

- in Slider, Ştiri locale
0
285 vizualizari

Intrată în legalitate, Asociația „Uniunea Femeilor din Gorj” va avea prima ședință oficială în data de 6 iunie și se dorește recrutarea a cât mai multor femei care să facă parte din asociația care și-a propus să schimbe vieți.

Deși femeile aflate deja în AUFG au mai avut acțiuni caritabile până în prezent, de data aceasta vor funcționa ca o asociație în adevăratul sens al cuvântului. Președintele AUFG, Simona Rădoi, vizionara acestui proiect de amploare, ne povestește care sunt obiectivele comune ale femeilor:  „Scopul este să antrenăm un număr cât mai mare de femei în promovarea de acțiuni umanitare și în promovarea de proiecte sociale și educaționale.

Obiectivele sunt: promovarea drepturilor femeilor, prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor, prevenirea abandonului școlar sau familial, sprijinirea materială sau morală a diferitelor categorii de persoane, consiliere, facilitarea la programe de formare continuă, calificare etc, programe de screening, campanii de planning familial, programe cultural-educative, programe de voluntariat, susținerea familiei, prevenirea și hărțuirea la locul de muncă”.

Femeile care doresc să facă parte din Asociația „Uniunea Femeilor din Gorj” sunt așteptate, miercuri, 6 iunie, la ora 17:00, la sediul asociației din Rovinari, strada Păcii, deasupra brutăriei „Cuptorul de Aur”, la prima ședință oficială a Uniunii Femeilor din Gorj.

AUFG – „Ne unim să dăruim!”

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.