Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Asociația „Uniunea Femeilor din Gorj”
Asociația „Uniunea Femeilor din Gorj”
Asociația „Uniunea Femeilor din Gorj” a adus zâmbetul pe chipul unor bătrâni, dar și al unor persoane cu dizabilități din județul Gorj. Echipa asociației a desfășurat o campanie umanitară la centrele de îngrijiri din Dobrița și Suseni. În cadrul acțunii de ajutorare, aproximativ 90 de beneficiari ai centrelor de îngrijire au primit pachete alimentare. De asemenea, membrele Uniunii Femeilor au susținut și un mic recital de colinde, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

„Echipa Uniunii Femeilor din Gorj a oferit un număr de 61 de pachete alimentare pentru centrul de la Dobrița și un număr de 28 pachete la Suseni. De asemenea, membrele asociației noastre au pregătit câteva colinde pentru persoanele găzduite în aceste centre, astfel că bătrânilor și persoanelor cu dizabilități le-a fost adus un moment de bucurie în prag de sărbătoare.

Grupului de colindători s-a alăturat și Eduard Nedelcu, elev în clasa I la Școala Gimnazială Nr. 1 Rovinari, care i-a încântat pe cei prezenți prin câteva melodii la vioară. Asociația noastră mulțumește tuturor sponsorilor, printre care și supermaketului Carrefour care ne-a susținut acțiunea desfășurată la centrul de îngrijire din Suseni.

Totodată, acțiunile au fost posibilie cu implicarea deosebită a Consiliului Director, din care fac parte Simona Rădoi, președinte AUFG; Ana Maria Lungu, Mihaela Oarfă, Loredana Pupăzan, dar și a tuturor membrelor care susțin necondiționat activitățile uniunii noastre”, a precizat Andreea Popa, purtător de cuvânt și, totodată, președinte al Asociației „Uniunea Femeilor din Gorj”, filiala Târgu Jiu.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.