Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Cinematograful „Sergiu Nicolaescu“ din Târgu-Jiu găzduiește, în această seară, proiecţia de gală a filmului „Sieranevada“, al reputatului regizor Cristi Puiu. Sieranevada este propunerea României la Oscar, iar lungmetrajul a avut premiera mondială în cadrul celei de-a 69-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes.

Iubitorii de film au ales să își petreacă această seară la Cinematograful „Sergiu Nicolaescu” din Târgu-Jiu, acolo unde are loc premiera de gală a peliculei „Sieranevada”. La eveniment participă actorii Marian Râlea și Judith State.
14264985_1202671696463713_6931830616837621475_n
Pelicula, care îi are în distribuție pe actorii Mimi Brănescu, Dana Dogaru, Sorin Medeleni, Ana Ciontea, Judith State, Marin Grigore, Rolando Matsangos, Catalina Moga, Ilona Brezoianu, rulează pe marile ecrane din România, din 9 septembrie. Acțiunea din „SIERANEVADA” are loc la trei zile de la atentatul din redacția hebdomadarului parizian, Charlie Hebdo și la patruzeci de zile de la moartea tatălui său, când Lary, un medic trecut de 40 de ani, urmează să își petreacă ziua de sâmbătă insoțit de tânăra lui soție, în sânul familiei, la pomana tatălui său. Evenimentul, însă, nu se derulează conform așteptărilor.
hhhg
Este cel de-al 4-lea lungmetraj regizat de Cristi Puiu. „SIERANEVADA”, propunerea Romaniei la Premiile Oscar, a fost realizat cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Fondacija Za Kinematografiju Sarajevo, Macedonian Film Agency, Croatian Audiovisual Center, Region Ile de France, Eurimages.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.