Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Începând cu 11 octombrie și până duminică, 15 octombrie, se desfășoară Festivalul internațional de film pentru publicul tânăr KINOdiseea, ediția a XV-a, în patru spații din București: Sala Gloria (str. Bucovina nr. 6), Sala Luceafărul (Str. Ion Ghica nr. 3), Prăjitoria Buimac (str. Icoanei nr. 23) și nJOY Club & Garden (Șos. Mihai Bravu nr. 223) iar intrarea la toate proiecțiile și evenimentele din cadrul KINOdiseea este liberă. Programul complet este disponibil pe https://kinodiseea.ro/ și pe Facebook: https://www.facebook.com/kinodiseea.
KINOdiseea XV este un proiect co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul Programului București acasă 2023. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro.

Încă de la prima ediție din 2009, KINOdiseea – Festivalul internațional de film pentru publicul tânăr și-a propus să aducă în atenția publicului bucureștean cele mai noi filme pentru copii, în premieră în România sau chiar Europa de Sud-Est, producții apreciate de publicul internațional și de criticii de film din întreaga lume, premiate la festivaluri de profil, dar nu numai, cu tradiție, filme cu tematici educative și sociale, care nu intră în rețeaua clasică de distribuție.

Pe lângă cele cinci filme din competiția Kinodiseea Junior, micii spectatori vor mai putea viziona calupuri de scurtmetraje grupate pentru vârstele privitorilor (3 – 6 ani, 6 – 9 ani, 9 – 12 ani, 12 – 15 ani, 15 – 18 ani) și două proiecții speciale de film în cadrul secțiunii Panorama și vor putea participa la spectacole pe picioroange, de pantomimă, de jonglerii și de magie cu Wizd’Arts, dar și de dans cu AnaDance, la ateliere de terapie prin artă cu scopul de a crește spontaneitatea și creativitatea micuților cinefili, coordonate de Alina Tofan și la momente cu animatori, baloane modelabile și pictură pe față.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.