Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Ambasada Republicii Moldova la București, în parteneriat cu Muzeul Naţional al Țăranului Român, are deosebita plăcere de a vă invita la premiera Filmului artistic „PANDEMIA.MD”, un lungmetraj al renumitului regizor moldovean Valeriu Jereghi, care va avea loc pe 7 noiembrie 2022, orele 18.30, la Cinema Muzeul Țăranului.

În Republica Moldova a fost declarată stare de urgență, cauzată de pandemia COVID-19. Regizorul de film, împreună cu familia sa, părăsesc orașul și se refugiază la țară pe toată perioada carantinei. Acolo, confruntându-se cu noile realități ale vieții, regizorul concepe un nou film despre misiunea omului de creație în lumea modernă, unde, mai nou, domină imoralitatea și lipsa de spiritualitate. Omul de artă, care și-a dedicat întreaga sa creație dragostei pentru umanitate, este constrâns să accepte o confruntare deschisă cu o nouă forță distructivă pentru civilizație.

Filmul „Pandemia.ma” a fost realizat de Casa de Producție „Pascaru Production” cu suportul financiar al Centrului Naţional al Cinematografiei din Republica Moldova, în coproducție cu MAYA FILMS  (România) și MEDIA BIRLII (ATO Gagauzia).

La deschiderea evenimentului vor fi prezenți regizorul filmului, Valeriu Jereghi, producătorul Sergiu Pascaru și actorii Nicolae Jelescu, Olivia Furtună și Emilia Jereghi.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.