Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Ziua Națională a Tineretului este sărbătorită și la Târgu Jiu. Pe parcursul zilei se vor organiza mai multe evenimente, începând cu o expoziție de mașini buggy în Piața Prefecturii și terminând cu un spectacol de improvizație, susținut de actorii Teatrului ”Elvira Godeanu”. Anul acesta Municipiul Târgu Jiu a fost declarat Capitala Tineretului.
Programul evenimentelor dedicate Zilei Naționale a Tineretului:

10:00-20:00: Expoziție mașini buggy, Piața Prefecturii. Partener ACS Radieri.

11:00: Generații 0.1- competiție de șah între echipe formate din tineri și bătrâni. locație: Scena Parcul Central. Partener: Clubul de șah Cavalerul, Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”. (înscrierile s-au încheiat, toate locurile au fost ocupate)

12:00 Întâlnire cu primarul Târgu Jiului, Marcel Romanescu. Tinerii vor avea posibilitatea să pună întrebări, să propună lucruri și să afle cum este munca în administrație. Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Târgu Jiu;

12:00: Workshop de fotografie, cu fotograful profesionist Florin Rotaru. Studio BINAR (înscrierile s-au încheiat, toate locurile au fost ocupate).

12:00: Almost Maine, piesă de teatru susținută de voluntari, la Poarta Sărutului, sub coordonarea unui actor de la teatrul din Târgu Jiu;

16:00: Expoziție colectivă “Tinerețe fără bătrânețe”, Amfiteatrul str. Victoriei;

17:00: Tură cu bicicletele în Târgu Jiu; Întâlnire în Piața Prefecturii la ora 16:30;

18:00: All you can eat, concurs de mâncat: Partener Spartan, Târgu Jiu Shopping Mall (înscrierile s-au încheiat, toate locurile au fost ocupate).

16:00: ConVERSații la Masa Tăcerii – Moment de teatru susținut de voluntari, la Poarta Sărutului, sub coordonarea unui actor de la teatrul din Târgu Jiu.

18:00: Spectacol susținut de trupele locale de tineri,  Piața Prefecturii;

21:00: Spectacol de improvizație susținut de actori ai Teatrului ”Elvira Godeanu” din Târgu; Jiu. Fabrica de Impro, partener Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu”, locație Towers Cafe.

22:30: Party Start în Towers Cafe.

Această prezentare necesită JavaScript.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.