Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

capitala tineretului Târgu Jiu a fost declarat ca fiind Capitala Tineretului în anul 2023, câștigând astfel competiția în fața Craiovei, dar și a celor din Târgu Secuiesc. Delegația care a susținut proiectul câștigător a fost formată din Adela Vlădoiu, Lucian Budulan, Sanda Roberta Valentina, Ardereanu Alexia, Maria Bircu si Andi Popescu.

Echipa de la Târgu-Jiu propune un concept creativ, #YouthURL (UnLearn, ReLearn, Learn), care are drept pilon central învățarea. Așadar, etapele de dezvățare, reînvățare și învățare, cuprind activități pentru tineri, dar nu numai, și sunt transpuse într-o serie de activități diverse, de la acțiuni de voluntariat, podcasturi, cursuri, consiliere, aplicații mobile, imnul tinerilor, cafenele publice până la competiții și crearea unor spații destinate tinerilor.”, se arată pe pagina de facebook a organizatorilor.

În acelai timp, organizatorii îi felicită pe toți participanții din cadrul acestei comeptiții, și le urează celor din Tîrgu Jiu mult succes în realizarea activităților propuse: „Felicităm toate orașele finaliste și candidate, ne bucurăm să vedem tineri implicați, dedicați și care își doresc ca orașul în care locuiesc să fie unul tineresc, deschis și plin de oportunități. (…) Târgu-Jiu, multă baftă în realizarea tuturor activităților și proiectelor pe care ți le-ai propus”

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.