Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

De Ziua Națională a României, cei din Sighetu Marmației, din județul Maramureș, au mers la biserică îmbrăcați în costum popular. Pozele le-am primit de la Mariana Radu, un om care se luptă în fiecare zi ca nimic din spiritul nostru să nu se piardă, și care până în prezent a organizat mai multe evenimente prin care a dorit să scoată în relief tot ce este mai frumos în jurul nostru.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, «Asociația Culturală de păstrare a tradițiilor Valea Stejarului» și «Asociația Rădăcinilor Străbune», în colaborare cu Protopopiatul Ortododox Sighetu Marmației, am organizat, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, evenimentul «Cu drag de 1 Decembrie pentru bucuria copiilor»”, a precizat Mariana Radu.

Cei din Sighetu Marmației au ales să organizeze acest eveniment în biserică, într-o zi atât de importantă, deoarece: „Sufletul, dorul, dragostea față de neam, dar și pașii ne-au adus în această zi la biserică, și-n același timp ne dorim ca Maica Domnului să ne lumineze mintea, calea, dar să ne și ocrotească la fiecare pas”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.