Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

costum popularDe Ziua Națională a României, cei din Sighetu Marmației, din județul Maramureș, au mers la biserică îmbrăcați în costum popular. Pozele le-am primit de la Mariana Radu, un om care se luptă în fiecare zi ca nimic din spiritul nostru să nu se piardă, și care până în prezent a organizat mai multe evenimente prin care a dorit să scoată în relief tot ce este mai frumos în jurul nostru.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, «Asociația Culturală de păstrare a tradițiilor Valea Stejarului» și «Asociația Rădăcinilor Străbune», în colaborare cu Protopopiatul Ortododox Sighetu Marmației, am organizat, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, evenimentul «Cu drag de 1 Decembrie pentru bucuria copiilor»”, a precizat Mariana Radu.

costum popularCei din Sighetu Marmației au ales să organizeze acest eveniment în biserică, într-o zi atât de importantă, deoarece: „Sufletul, dorul, dragostea față de neam, dar și pașii ne-au adus în această zi la biserică, și-n același timp ne dorim ca Maica Domnului să ne lumineze mintea, calea, dar să ne și ocrotească la fiecare pas”.

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.