Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

De 1 Iunie Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” invită copiii să ia parte la activități dedicate lor. Prichindeii vor putea participa la ateliere de creație, unde vor învăța să decoreze turta dulce, să picteze, să modeleze lutul și să confecționeze zmee. Participarea se face cu înscriere prealabilă la adresa [email protected] și cu achitarea unei taxe de 40 de lei de participant la casieria muzeului, după confirmarea înscrierii pe email.

Fiecare atelier are un număr limitat de 10 participanți, după cum urmează:

;

  • orele 12.00 – 13.00, Atelier de decorat turtă dulce, grupa de vârstă 4 – 8 ani;
  • orele 12.00 – 13.00, Atelier de modelaj în lut, grupa de vârstă 4 – 8 ani;
  • orele 12.00 – 13.00, Atelier de zmee, grupa de vârstă 8 – 12 ani;
  • orele 16.00 – 17.00 Atelier de modelaj în lut, grupa de vârstă 4 – 8 ani;
  • orele 16.00 – 17.00 Atelier de decorat turtă dulce, grupa de vârstă 4 – 8 ani.

Începând cu ora 13.00 la Scena Dumitra atât cei mici, cât și cei mari, vor face mișcare împreună cu membrii Academiei de Mișcare din București, coordonați de domnul Victor Popa, iar de la ora 14.00 vom afla ce se întâmplă „La bunica în ogradă” printr-un spectacol de păpuși al trupei Zburdilici.

Noutatea ediției de anul acesta a evenimentului „Ziua Internațională a Copilului – 1 Iunie” este prezența domnului Adrian Șonka, astronom la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”, care ne va vorbi despre stele, planete, galaxii și alte curiozități ale cerului în cadrul atelierului „Stelele în sat”. Atelierul va avea loc în Sala Victor Ion Popa (Șos. Kiseleff nr. 30) începând cu ora 10.30.

Surprizele nu se opresc aici, deoarece pe tot parcursul zilei, pe aleile muzeului vor fi prezenți meșteri populari cu jucării, bunătăți și alte obiecte de artizanat. Copiii vor avea intrare liberă.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.