Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Luis PopaTrenul oprește în diferite stații. În unele stă câteva minute, în unele câteva ore, iar în altele rămâne o viață. Oamenilor le place călătoria cu trenul, iar scopul acestei calatorii diferă…unii vor să ajungă mai repede la destinație și se grăbesc, după care le pare rău că au făcut acest voiaj. Altora le place aventura, să riște și să obțină ceea ce-și doresc de la călătorie.

Mai sunt și cei care nu știu în ce stație să coboare. Din păcate, există printre călători și aceia care se urcă în tren de dragul de a se plimba și atât.

În această călătorie se poate merge cu bilet, atunci când vrei să fii liniștit, să nu simți frica … sau poți negocia cu „nașul” și să îi ceri să te înțeleagă și să te lase să cunoști și următoarea stație, față de aceea care se află pe bilet.

Iar dacă  negociezi cu el și reușești să vezi și următoarea stație, s-ar putea să afli că este exact ce ți-ai dorit… sau nu.  Totuși,  dacă nu riști nici nu ai de undă să afli și rămâi cu mustrări pentru că nu ai mers mai departe.

Mie îmi place, de multe ori, să risc…E mai bine decât să regreți!

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.