Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Muzeul de Artă Brașov, instituție publică de cultură de interes județean, care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Brașov, vă invită la vernisajul expoziției „Mihai Mohaci. Pictură suprarealistă” care va avea loc vineri, 4 noiembrie 2022, ora 17.00, la sediul muzeului din Bulevardul Eroilor 21.

Mihai Mohaci, fost prefect de Brașov și actual Președinte Pro România Brașov, și-a explorat latura creativă încă din studenție, dar după Revoluție arta a trecut în planul secund. Acum 7 ani și-a redescoperit pasiunea pentru artă și reprezintă o manieră de apropiere a divinității.

Lucrările prezentate cu ocazia acestei expoziții aduc în atenția vizitatorilor elemente cu încărcătură religioasă și metafizică, profund însuflețite, redate în culori intense. Ele transpun nevoia omului de a se exprima vizual și de a-și găsi liniștea interioară prin intermediul actului creativ.

„Abordarea tematicii se referă la o viziune suprarealistă a unor subiecte urbane, colorate în roșu aprins, cu o tentă de romantism și mistic în tablourile cu peisaje fantastice.” (Mihai Mohaci)

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.