Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

13649595_10206843592036980_751313656_nIonuț PIF Piscureanu, studentul la Facultatea de Design din Timișoara, participă la un important concurs de creație și are șansa de a câștiga o bursă de 2.500 de euro. Pentru ca a sa creație să ajungă în fața juriului acestui concurs, Pif are nevoie de ajutor. Proiectul său trebuie votat de publicul internaut!

La începutul acestei luni, Mazda şi Elle România au lansat acest concurs prin care provoacă imaginaţia designerilor vestimentari şi îi invită, pe parcursul a două luni, să îşi înscrie creațiile (fotografii sau schiţe) în concurs pentru a câștiga o bursă în valoare de 2.500 de euro. Potrivit Revistei Elle România, tema concursului este „KODO Urban Fit”, inspirată de limbajul de design Mazda, Kodo-Sufletul mişcării. Seducătoare, dinamică şi puternică – tema de design Kodo are ca punct de plecare natura şi reflectă momentul în care forţele acumulate eliberează energia într-un balans perfect de forţă şi adrenalină pură. Creațiile vor fi, inițial, votate de public, iar primele 10 cele mai populare vor fi jurizate de o echipă formată din: Kevin Rice, director de design Mazda Motor Europe, Roxana Voloşeniuc, redactor-şef ELLE România, Maurice Munteanu, fashion editor ELLE România şi Domnica Mărgescu, fashion director ELLE România, care vor alege cea mai bună creaţie. „Ne dorim ca acest proiect să fie în primul rând o rampă de lansare pentru ținerii creativi care își doresc o carieră în design. Și cum orice început are nevoie de un imbold și de o susținere, iată că Elle și Mazda vin în întâmpinarea ta și te ajută să-ți expui creațiile unui public numeros, să intri sub lupa unui juriu specializat și, în plus, să câștigi o sumă importantă care ar putea însemna bugetul pentru prima ta colecție de designer”, a declarat Roxana Voloşeniuc, redactor-şef ELLE România. Concursul se va încheia pe 30 august 2016.

Participă cu cinci schițe! Votați-le!

13844097_10206843592396989_535842454_oStudentul Ionuț Piscureanu este din comuna Jupânești și a absolvit CNSH Târgu-Jiu, fiind apoi admis la Facultatea de Design din Timișoara. A muncit mult pentru examenul de admitere și a demonstrat, pe parcursul primul an de facultate, că poate ajunge un designer de succes, având cea mai mare medie generală dintre colegii săi de an. Iată ce a scris Pif la descrierea creațiilor sale: „Cuvintele cheie ale conceptului: colaj, experimental, simbol, automobil, structură, metal, urban, rigid, armonie, carapace, dominant. Inspirat din designul automobilelor Mazda, proiectul propus ilustrează o mini-colecţie couture, care îşi propune să bifeze o serie de caracteristici tipice unei maşini, dar redate printr-o vestimentaţie versatilă, cu aer elegant, confort dar şi aspect impunător în acelaşi timp. Totodată se urmăreşte şi o relaţie a opoziţiei dintre indicii natural-antropic, om-tehnologie, spaţiu urban-automobil-fiinţă”.

Cum votați

„Un vot aici, dacă vă place proiectul meu! Votul trebuie confirmat, accesând link-ul pe care îl veți primi pe e-mailul introdus înainte de a apăsă pe inimioară. Altfel nu va fi cumulat! Mulțumesc! :)”, spune talentatul student.

Votați aici: http://www.elle.ro/mazda/single/45

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.