Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Marius Simionică, un fost sergent în Armata Română, actual tehnician servomotoare în Anglia, a fost prezent în Gorj pentru a ajuta câțiva copii din satul Văcarea, comuna Dănești, să aibă o sursă de încălzire în această iarnă. Tânărul bucureștean, în vârstă de 38 de ani, se ocupă de acte caritabile de mai mulți ani, acesta ajutând copii și adulți din toate colțurile țării.

Românul care locuiește în Anglia vine în țară cu fiecare ocazie pe care o are pentru a ajuta copii nevoiași, acesta a fost implicat de-a lungul timpului în salvarea mai multor vieți, dar și în acțiuni menite să ajute minorii din familii cu o situație financiară precară să meargă la școală. De această data, Marius Simionică a oferit două aeroterme unor școlari din Văcarea, dar și mai multe pachete cu dulciuri și alimente.

”Sunt un roman fericit, de ce?! Pentru ca pot face asta. Cuvintele sunt prea sărace pentru a exprima simțirile în preajma acestor copii, copii care deși micuți…sunt foarte conectați la problemele i realitatea zilei de azi. Doamna învățătoare? O minune de OM, de ce? Rar mi-a fost dat să văd atâta implicare în ceea ce face…sincer! Deși inițial vorbisem pentru o aeroterma, până la urma am cumpărat 2, să fim siguri că acești micuți vor sta în condiții…normale! Nu voi vorbi de autorități, de partide politice etc…de ce?! Pentru că ei nu conteaza!

Particica mea: Dacă Dumnezeu există, ne vrea buni, indiferet de cine este cel de lângă noi! Ne vrea cu sufletul deschis față de oameni…niciodata nu ne v-a îndemna la ură, niciodată, indiferent de motivele pe care le invocă unii sau alții.” a precizat Marius Simionică pe pagina sa de Facebook.

Tot în cursul acestui an, Marius Simionică a contribuit la renovarea unui apartament din orașul Rovinari, pentru o familie aflată în dificultate. Acesta dorește să înființeze o asociație umanitară prin care să ajute cât mai mulți oameni.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.