Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Talentata și cunoscuta Gabriela Iancu, artist vizual ce folosește ca modalități de exprimare artistică fotografia, filmul și mediile mixte, va susține un atelier practic despre compoziția fotografiei cu subiect în relație cu natura statică. Atelierul va avea loc la Muzeul Județean Gorj, pe 11 noiembrie, cursul fiind unul interactiv, inedit și care se adresează pasionaților de fotografie și amatorilor.

 

Artistul vizual Gabriela Iancu, absolventă a unei prestigioase universități din Statele Unite ale Americii și fotograf premiat, va susține la Muzeul Județean „Alexandru Ștefulescu” Gorj un atelier practic despre compoziția fotografiei cu subiect în relație cu natura statică, despre ultimele inovații în arta naturii statice. Cursul va însemna și efectuarea multor exerciții practice. Atelierul se va desfășura p 11 noiembrie. „Cursul este interactiv, noțiunile predate vor fi însoțite de exemple și de exerciții practice. Atelierul se adresează amatorilor, pasionaților de fotografie și artizanilor. Durata este de o zi, iar numărul maxim de participanți este de opt. Vin la Târgu-Jiu cu mare drag, iar la acest atelier vor fi multe exerciții practice după prezentarea teoretică și participanții vor realiza propriile compoziții pe care le vor fotografia. Este un curs cu taxă și am un preț promoțional, până pe 23 octombrie costă 150 lei și după 23 octombrie va fi 200 lei, deci cei interesați, să se înscrie cât mai repede mai ales că sunt doar opt locuri disponibile și două au fost deja rezervate. Înscrierile se fac automat o dată cu efectuarea plății aici: https://gabrielaiancu.com/shop/compozitia-fotografiei-cu-subiect-atelier-practic/”, a spus Gabriela Iancu.

Detalii suplimentare despre curs

Atelierul NU se adresează fotografilor profesioniști sau amatorilor experimentați și nu va aborda aspecte tehnice privind folosirea DSLR-ului, metode de editare pe computer cu Photoshop sau LightRoom. Este obligatoriu ca participanții să se prezinte la atelier cu un aparat foto sau un smartphone și să aibă cunoștințe minine de folosire a acestora. Pe parcursul atelierului vor învăța despre: forma, lumina și umbrele în fotografie, utilizarea luminii naturale – estetica în fotografie și cum să vezi fotografic – regulile compoziției fotografice – structura narativă și tematică, punerea în scenă și decorul – perspectiva și fundalul – subiectul în fotografie și potențialul stilului natură statică – calitățiile unei fotografii moderne și tendințe.

Cine este Gabriela Iancu

Stilul fotografic al Gabrielei Iancu este elaborat și inspirat de limbajul picturii olandeze a lui Rembrandt și Vermeer, fiind axat pe clasicitatea formei, culorilor și luminii naturale, cu o estetică contemporană rafinată. Gabriela este absolventă Magna cum Laudae a Savannah College of Art and Design, School of Fine Arts din Atlanta, Statele Unite, unde a obținut în 2015 masterul în Fotografie. În 2017, Gabriela a devenit ambasadoarea Savannah College of Art and Design și artist in rezidență în Savannah și Atlanta, creând proiecte fotografice inedite pentru universitate și Muzeul Filmului și al Modei din Atlanta, și expunându-și lucrările la New York. Printre cele mai recente colaborări ale Gabrielei se numără cele cu revistele Forbes și Communication Arts, precum și realizarea fotografiilor pentru noua gamă de produse Maggi Nestlé (Republica Cehă și Slovacia). Portofoliul poate fi accesat la www.gabrielaiancu.com

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.