Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Sâmbătă, 16 și duminică, 17 aprilie, de la ora 19.00, sunteți invitați să luați parte la ultimele două reprezentații din Stagiunea Indoor cu spectacolul ,,Despre dragoste și alte bazaconii”, la Teatrul Masca din București.

„Despre dragoste și alte bazaconii” este o opera buffa sau o commedia in muzica în care faptele se rostogolesc fără oprire, fără răgaz, un spectacol la care vei râde și vei fredona alături de actori versurile cântecelor de dragoste care însoțesc poveștile de iubire de pe scenă.

Povestea noastră se petrece într-o piațetă din Italia unde Colombina se îndrăgostește de Arlechino, sărac, dar bun la suflet.

Firul dramatic pornește când Arlechino, fură un inel pentru a o cere în căsătorie pe Colombina, fapt care stârnește o adevărată nebunie. El ajunge să fie judecat – un proces măsluit, cum altfel?! în care sentința se dă… în plic. Ea plânge în versuri, Presa asistă neputincioasă la mascaradă în timp ce de undeva, de deasupra tuturor, Dumnezeu intervine într-un mod modern, conectat la noua tehnologie.

Detalii despre spectacol aici: http://www.masca.ro/teatru/despre-dragoste-si-alte-bazaconii/

Bilete: https://www.mystage.ro/spectacole/despre-dragoste-si-alte-bazaconii-3004?af=41 și de la Casa de Bilete a teatrului.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.