Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

img_0978Elevii din clasa a X-a de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ au organizat, miercuri seara, la Teatrul „Elvira Godeanu“ din Târgu Jiu un spectacol caritabil pentru ajutorarea lui Andrei, un băiețel în vârstă de cinci, care suferă de o malformație din naștere şi care se află într-un centru al statului.

Toate biletele pentru evenimentul „Spectacol de iarnă-Trup și suflet pentru Andrei“ au fost vândute către elevii și cadrele didactice de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“. Patru elevi din clasa a X-a s-au implicat în mod deosebit în organizarea spectacolului: Lucian Budulan, Andrei Calotă, Francesca Prjeneanu și Corina Tudorescu. „Avem tot sprijinul Asociației de voluntariat «Team» Târgu Jiu din care facem parte, Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“ și Teatrului «Elvira Godeanu». S-a strâns o sumă destul de mare din biletele de intrare și apoi o să mai fie făcute donații“, a spus Lucian Budulan, unul dintre organizatori.
Spectacolul a fost susținut tot de către elevi cu înclinații artistice de la diverse licee din Târgu Jiu. Aceștia au prezentat momente de dans, actorie, muzică și stand-up comedy. Unul dintre cele mai gustate momente a fost un minirecital de colinde susținut de un grup de la Liceul de Muzică și Arte Plastice „Constantin Brăiloiu“, iar apoi, atmosfera a fost încinsă de către trupa de dans Galactic Crew.

img_0969
Andrei a fost prezent la spectacol, alături de conducerea Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Târgu Jiu, acolo unde este internat.

Andrei suferă de o malformație la bazin

Andrei are vârsta de cinci ani și trăiește în Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Târgu Jiu. El s-a născut cu o malformație la bazin și, din acest motiv, nu se poate deplasa pe propriile picioare. Familia nu s-a putut ocupa de el și l-a lăsat în grija statului. Andrei era nevoit să stea mai mult în pat, până în urmă cu două luni, când o fundație din București i-a dăruit un cărucior adaptat vârstei și nevoilor sale. Băiețelul poate fi operat, pentru a se putea deplasa pe propriile picioare, dar mai întâi trebuie să fie evaluat și să urmeze un program de recuperare.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.