Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Joi, 29 februarie, de la ora 19.00, va avea loc la sediul Teatrului Masca (Bd. Uverturii, nr. 14) a cincea întâlnire din seria dezbaterilor performative moderate de Alex Tocilescu. Tema ediției este ,,Scandal la teatru”. În cadrul Stagiunii 2023-2024 „Să vorbim pe bune despre noi”, Teatrul MASCA își invită publicul să participe – alături de personalități cheie ale mediului cultural, social și politic al Capitalei – la dezbateri performative, sincere și pe bune, despre teme importante și provocatoare. Primul sezon „La liber” îl are ca moderator și curator pe Alex Tocilescu, scriitor și publicitar de notorietate, om al orașului și vocea Teatrului Masca pentru această stagiune.

Ideea acestor discuții nu e să găsim adevărul și la final să fim cu toții mai luminați, ci dimpotrivă, să vorbim despre lucrurile care ne bântuie și, poate, să plecăm de-aici cu niște neclarități noi în cap, afirmă Tocilescu.

Primele patru întâlniri „La liber” au avut ca teme: ,,În orașul ăsta nimănui nu-i pasă de oameni”, „Cu atâta corectitudine politică nu mai poți să faci nicio artă”, „Suntem cel mai mișto popor nașpa” și „With a little help from my friends”.

Pe 29 februarie, Teatrul Masca organizează de la ora 19.00 a cincea întâlnire, cu titlul ,,Scandal la teatru”. De-a lungul timpului diferite teatre s-au confruntat cu situații care au generat scandaluri. Invitații acestei ediții vor discuta despre cum poate/trebuie să gestioneze o instituție publică de cultură din punct de vedere al comunicării aceste situații. În condițiile în care un teatru public nu dispune de resursele materiale și umane ale unei companii private care se poate baza pe specialiști în monitorizarea scandalului mediatic, putem genera un toolkit de criză  la care un teatru să apeleze? Și dacă da, în ce constă acesta? Despre toate acestea vor discuta invitații acestei ediții: Ada Teslaru (PR FITS și Iași Design Week), Ruxandra Predescu (PR cultural), Diana Popescu (jurnalistă), Catinca Drăgănescu (manager interimar Teatrul Masca) și Radu Nica (manager interimar Teatrul Tineretului Metropolis).

Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile. Rezervarea locului se poate face prin:
– email la [email protected];
– completarea formularului de pe www.masca.ro (pagina evenimentului);
– direct la casa de bilete a Teatrului Masca.
Rezervarea devine validă după primirea unei confirmări.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.