Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Teatrul Masca, din București, anunță începerea pregătirilor pentru a doua ediție a proiectului „Departe de Centru, Aproape de Oameni”, care se va desfășura în perioada 1 august – 15 septembrie 2022. Pornind de la succesul primei ediții, cu peste 60 de spectacole jucate în aer liber pentru publicul din cartier, ediția din 2022 va urma aceeași rețetă prin care își propune să ofere locuitorilor din zonele de reședință Militari -Drumul Taberei – Crângași – Giulești o ofertă culturală variată pe perioada verii.

În această privință Teatrul Masca organizează un open call prin care își propune să ofere companiilor de spectacol independente și teatrelor subvenționate din Capitală un spațiu de manifestare artistică. În perioada 1 august – 15 septembrie 2022, Teatrul Masca va găzdui în cadrul proiectului „Departe de Centru, Aproape de Oameni” spectacole și evenimente artistice în Amfiteatrul Lacătelor de dragoste.

Teatrul Masca nu va percepe costuri, chirie sau utilități, în acest proiect, iar toate încasările din vânzarea biletelor vor reveni companiilor/instituțiilor care vor juca spectacole. De asemenea, Teatrul Masca va pune la dispoziție aparatură sceno-tehnică proprie (lumini/sunet) pentru susținerea spectacolelor. Costurile aferente reprezentațiilor (transport decor, onorarii colaboratori etc) vor fi susținute de fiecare participant.

Totodată, nu există restricții de ordin stilistic în privința spectacolelor. Acestea pot fi de teatru dramatic, teatru-dans, performance, improvizație, spectacol-lectură, concert ș.a. Proiectul se adresează publicului adult (16+) din zona de rezidență Militari – Drumul Taberei – Crângași – Giulești.

Se vor accepta pentru selecție doar producții ale companiilor și teatrelor înregistrate în Registrul Artelor Spectacolului.

Evaluarea propunerilor va fi făcută de către Consiliul Artistic al Teatrului Masca. Pentru urgentarea procedurii de selecție, vă rugăm să atașați la descrierea spectacolului/evenimentului propus și un necesar tehnic.

Pentru înscrieri și detalii suplimentare – [email protected].

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.