Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

jessiJessica Lăzărescu a reușit să întoarcă cele trei scaune de  la emisiunea „Vocea României Junior”, care a debutat în această seară. Târgujianca de numai 12 ani a interpretat melodia aleasă într-un mod excepțional, astfel că Andra, Marius Moga și Inna au vrut să o aibă în echipă.

În cele din urmă, emoționată până la lacrimi, Jessica a ales-o pe Andra, mai ales că aceasta este soția târgujianului Cătălin Măruță. „S-au întors trei scaune, acum ne ai la mâna ta. Mie mi s-a făcut pielea de găină. Atâta putere și atâta sensibilitate, mi se  pare că ai tot ce îți trebuie să faci parte din echipa mea. Jessica, atunci când avem un concurent atât de bun ca tine  este bătaie mare aici. Îmi doresc un copil ca tine, care transmite foarte multă emoție, ai tot ce  îți trebuie și eu cred că putem face o echipă foarte bună”, a spus Andra.

Jessica Lăzărescu a precizat anterior pentru „Cult-ura” că a participat la patru preselecții pentru a ajunge pe scena de la „Vocea României”. Vezi aici interviul acordat anterior:

http://cult-ura.ro/video-o-fetita-de-12-ani-pe-marile-scene-ale-tarii-copila-s-calificat-la-vocea-romaniei-junior/

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.