Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Talida Dragomirescu este o adolescentă talentată, care reușește să își împartă timpul între pasiunile sale și școală. Dansează în Galactic Crew, desenează, joacă baschet și reușește să învețe pentru a avea rezultate bune la școală. Pasiunile sunt „motorul” fetei și fără ele viața sa ar fi tristă. „Mereu desenez ce simt în acel moment! Nu am studii în domeniu, este o pasiune! (…) Trupa Galactic Crew este a doua familie a mea!”, a spus eleva Talida Dragomirescu!

4    5

Târgujianca Talida Dragomirescu este o adolescentă foarte ocupată, căci timpul de care dispune îl împarte, cu responsabilitate, între pasiunile sale. Face parte dintr-o familie de oameni simpli, care muncesc din răsputeri pentru a își ajuta copiii și care i-au învățat că trebuie să fie serioși în tot ceea ce fac.

„Suntem din Târgu-Jiu, iar eu mai am un frate. El este mai mare. Avem o familie frumoasă, în care domnește înțelegerea și respectul. (…) În prezent, eu sunt la liceu, în clasa a X-a, la Colegiul Tehnic General „Gheorghe Magheru” din Târgu-Jiu. Sunt un om care are multe pasiuni, n-aș putea fără ele și momentan mă descurc cu toate”, a spus, zâmbind, Talida Dragomirescu.

2

Desenul i-a adus multe satisfacții

Avea puțin peste nouă ani când și-a dat seama că are talent la desen și că își dorește să învețe cât mai multe despre artă. A participat la concursuri de profil și a luat numeroase premii. 6

„Eram în clasa a II-a când am descoperit că am talent la desen. Doamna învățătoare mi-a dat să fac un desen mai greu și am reușit. M-a felicitat și încet-încet am început să prind încredere în mine și să desenez mai mult. Am participat la foarte multe concursuri, câștigând foarte multe diplome. Nu am studii în acest domeniu, este o pasiune pe care o practic cu mult drag.

Toată lumea care a descoperit pasiunea mea pentru desen m-a îndemnat să nu mă las. Și părinții mei mă îndeamnă mereu să desenez, să mă documentez și să mi țin vii pasiunile! Mereu desenez ce simt în acel moment.

Arta pentru mine este totul, nu mă imaginez făcând altceva, chiar dacă am multe alte pasiuni, mă ajută să mă exprim liber. Fără artă, lumea ar fi complet lipsită de culoare! Cred că orice lucru mic făcut cu drag, este minunat. Arta schimbă orice lucru care este lipsit de farmec, transformându-l în ceva plin de culoare”, a declarat eleva talentată.

7     666

Talida crede în visurile sale

Se consideră o persoană norocoasă și a învățat să fie recunoscătoare pentru toate lucrurile bune care i se întâmplă. Este o fire optimistă și spune că îi place să-i înveselească și pe cei din jurul său. Are prieteni pe care contează, căci îi sunt alături și la bine și la greu.

„Mereu am crezut în visurile mele, iar datorită persoanelor din jurul meu, care mă susțin, cred și mai mult. Mă consider o persoană foarte norocoasă și spun mereu că Dumnezeu mă iubește, deoarece tot ce mi-am dorit în această viață mi s-a îndeplinit, chiar dacă pentru anumite visuri, a trebuit să aștept! Am și prieteni, mereu mi-a plăcut să fiu o persoană prietenoasă, vorbăreață și să fac lumea tristă din jurul meu fericită.

Prietenii pentru mine sunt cei care rămân alături de mine la fiecare moment bun sau rău. Sunt foarte fericită că am avut parte și de persoane minunate cu care am petrecut momente de neuitat”, a povestit eleva. Își dorește să urmeze studii superioare în domeniul artei, dar încă nu s-a decis ce carieră va urma: designer sau, poate, arhitect.

3    tali

Trupa Galactic Crew sau cea de a doua familie a Talidei

În vara acestui an, Talida a reușit să își pună în practică o altă pasiune: aceea pentru dans. A aflat cu bucurie că trupa Galactic își căuta un nou membru, așa că a mers la casting. Fiind o fire foarte energică, Talida a trecut cu bine de preselecție.

„În data de 5 august s-a ținut un casting pentru trupa Galactic Crew. Având foarte multă energie și dorindu-mi de mult timp să fiu într-o trupă de dans, am trecut cu bine de casting. Am intrat într-o trupă foarte bună de dans formată din niște oameni minunați, care m-au susținut de la început. Trupa Galactic Crew este a doua familie a mea!! De foarte mult timp știam această trupă și îmi plăcea foarte mult.

Pe 9 septembrie am mers împreună cu trupa la Craiova, la renumita emisiune Românii au Talent și a fost o experiență uimitoare pentru mine. Acum așteptăm să înceapă Balurile bobocilor pentru a dansa și a ne arăta energia!”, a afirmat Talida Dragomirescu.

Dansatoarea mai este pasionată și de baschet pe care îl practică de șase ani. „În afară de baschet, am practicat când eram mai mică volei (un an), lupte libere, box și handbal. Am încercat puțin din toate, dar tot la baschet am rămas. Școala este la fel de importantă pentru mine, de aceea nu o neglijez. Prin școală reușesc să îmi îndeplinesc visul de a ajunge cineva!”, a declarat Talida.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.