Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În buna tradiţie a ultimilor 30 de ani, Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” vă invită în tabără între 11 iulie şi 5 august 2022. Tabăra include o paletă largă de activități prin care copiii își pot petrece vacanța de vară într-o atmosferă prietenoasă și rustică, ce amintește de curtea bunicilor de la țară.
Scopul programului este de a insufla celor mici dragostea pentru tradiție și cultură și de a duce meșteșugurile tradiționale mai departe. Îmbinăm utilul cu plăcutul și sperăm ca participanții vor deveni mai responsabili și vor manifesta mai multă grijă pentru patrimoniul cultural național.
Timp de 4 săptămâni copiii vor lucra alături de meșteri populari din întreaga țară, care îi vor iniția în tainele meșteșugurilor populare: olărit, ţesut, croit-cusut-brodat, încondeiat ouă, confecționat păpuşi, măşti și podoabe populare, sculptat în lemn, pictat icoane pe lemn și pe sticlă, prelucrarea artistică a pielii, dansuri populare, modelaj în lut, confecționat jucării din lemn, împletituri sfoară, fotografie.
Atelierele se adresează copiilor de la 4 ani la 18 ani. Taxa de participare este de 300 de lei/participant/săptâmână/atelier și include și taxa de însoțitor pentru copii cu vârsta între 4 și 8 ani. Sunt acceptați 10 copii pe atelier.

Mai multe detalii pe https://muzeul-satului.ro/events/tabara-de-creatie-vara-pe-ulita-editia-a-30-a/

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.