Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” Suceava invită copiii cu vârsta cuprinsă între 6-10 ani să participe la activitățile gratuite ce se vor desfășura în perioada 10 iulie – 10 august 2023, în cadrul programului BIBLIOVACANȚA. Cartea, scrisul și jocul vor fi prezente în cadrul programului de vacanță prin activități atractive, urmărindu-se ca micii cititori să cunoască lumea poveștilor, iar prin acest mod, respectiv prin lectură, cursuri și concursuri, să fie atrași spre lectură.
Săptămânal vor fi câte patru ateliere, de luni până joi, organizate pe grupe de vârste, activitățile fiind susținute atât de către personalul bibliotecii, cât și de către colaboratorii și partenerii acesteia. 
Vârsta copilăriei este cea mai favorabilă perioadă pentru acumularea unor impresii puternice, este vârsta imaginației, a visării și a jocului. Lectura influențează formarea personalității copilului, educația și cunoașterea, iar abilităţile de lectură deprinse în copilărie devin o pasiune pentru tot restul vieţii. În acelaşi timp, aflându-se în cadrul bibliotecii pentru a participa la activitățile propuse, copiii pot să învețe, să se distreze, să socializeze, să descopere, să își dezvolte creativitatea și curiozitatea.
Înscrierile au loc direct la Secția împrumut pentru copii sau la telefon 0230-530798 int. 22.
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.