Spectacol de excepție la Transalpina RockFest! A doua ediție a reunit artiști renumiți ai muzicii rock

Spectacol de excepție la Transalpina RockFest! A doua ediție a reunit artiști renumiți ai muzicii rock

- in Evenimente, Muzica, Slider
0
197 vizualizari

A doua ediție a Festivalului Transalpina Rockfest a fost una de excepție. Evenimentul organizat de Consiliul Județean Gorj și alte instituții partenere a reunit iubitori ai acestui gen de muzică din toată țara și chiar din străinătate. Vineri seara, atunci când pe scenă a urcat Cristi Minculescu, cunoscut ca solist al trupei Iris, publicul a fost numeros. Munții au răsunat a muzică rock și sâmbătă, 28 iulie, momentul mult așteptat fiind cel când a urcat pe scenă Dave Evans, primul solist al formației AC/DC din Australia. 

Cu ocazia festivalului de muzică rock a fost aglomerație mare în Rânca, iar pensiunile au fost ocupate ca în sezonul de iarnă. Vineri, 27 iulie, au urcat pe scenă artiști și trupe precum Anton, Bucovina, Celelalte Cuvinte și Naționala de Rock (Cristi Minculescu, Walter Popa & Boro). Sâmbătă, 28 iulie, au oferit un spectacol excepțional trupe de rock precum Amber Fire din Republica Moldova, Scarlet Aura, Bucium, Dave Evans, primul solist AC/DC și The Rock. Turiștii au venit din toate colțurile țării, iar unii chiar din străinătate. „Am venit și anul trecut, mă bucur că există un astfel de eveniment care să promoveze muzica rock. În special pentru Dave Evans am venit, după cum vedeți port și tricou cu AC/DC și abia aștept să cânt la una cu toți cei care îi știu melodiile acestei legende a rock-ului”, a spus Adina Neacșu din Buzău.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Gorj, Asociația „Acasă la Brâncuși”, Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului”, Școala Populară de Artă Târgu Jiu, Consiliul Local și Primăria Novaci, Asociația Concesionarilor „Corneșul Mare” Rânca, Consiliul Local și Primăria Baia de Fier, Prefectura Gorj.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.