Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Actorul și scriitorul Dan Puric va fi prezent la Craiova, pe data de 6 martie, când va susține o conferință însoțită de lansarea cărții „Să fii român!”. Evenimentul cultural va avea loc pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu” din municipiul Craiova, de la ora 19:00.

 

Cunoscutul actor, regizor și scriitor va veni la Craiova pe 6 martie, pentru a susţine conferinţa și lansarea volumului „Să fii român!”. Organizatorii au anunțat că biletele pentru conferinţă sunt scoase la vânzare la Agenţia Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova (tel. 0251.413.677), la preţul de 80 lei.

Să fii român înseamnă să îţi iubeşti credinţa strămoşească în care te-ai născut, martirii şi eroii neamului tău, să îţi iubeşti tradiţia, cultura şi oamenii mari pe care i-a dat acest pământ, cât mai ales să îţi iubeşti necondiţionat, în ciuda tuturor evidenţelor, ţara de astăzi ca să ai puterea să o ridici”, spunea Dan Puric despre volum.

Dan Puric va susţine conferinţa „Să fii român!” şi la Galaţi (2 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Focşani (3 martie, Teatrul „Gheorghe Pastia”), Buzău (4 martie, Consiliul Judeţean), Piteşti (5 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Ploieşti (7 martie, Teatrul „Toma Caragiu”), Constanţa (8 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor).

Dan Puric este actor, eseist, regizor de teatru, scriitor și una dintre cele mai influente voci pe scena publică a României de astăzi. De asemenea, Dan Puric este creatorul unor spectacole de teatru total, spun criticii din domeniu. Scriitorul a lansat mai multe volume, printre care „Cine suntem”, „Omul frumos”, „Fii demn”.

Ca orator, Dan Puric este un adevărat fenomen, fiind „un artist ce încearcă, în fapt, să re-focalizeze interesul omului contemporan către sine, către valori fundamentale ce au fost eclipsate, dar nu întrutotul uitate”, susțin organizatorii evenimentului.

Distribuie:

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.