Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Împreună putem aduce un zâmbet pe chiul unei femei greu încercată de soartă, o femeie ce nu-și dorește foarte multe lucruri, vrea doar să-și trăiască bătrânețea în liniște. Vorbim despre doamna Anica, o localnică din comuna Schela, sat Gornăcel, ce are nevoie „ca cineva să-i aducă niște folie pentru a pune pe acoperișul casei, acesta fiind foarte deteriorat”…exact ce vă ziceam, nu are cerințe mari, dar noi, fiind și în apropierea sărbătorilor de iarnă, îi putem oferi mai mult de atât…îi putem oferi un acoperiș nou.

Doamna Anica s-a născut și a crescut în localitatea Schela, are un handicap la un picior, fapt ce-i îngreunează deplasarea. Ce care a semnalat această situație este o localnică, din această comună, care cunoaște foarte bine această situație și care își dorește ca, în ajunul sărbătorilor, oamenii să întindă o mână de ajutor și să-i aducă o mică bucurie acestei femei încercată de soartă.

„Este povestea unei femei greu încercată de soartă. Este Anica, consăteanca noastră din Gornăcel, comuna Schela. Aici s-a născut, aici a crescut. Are o vârstă înaintată și un handicap la picioare, deplasându-se foarte greu. Am vorbit acum câteva zile cu ea. M-a rugat să-i aduc niște folie să pună pe acoperișul camaruței în care locuiește. Acoperișul este foarte deteriorat și plouă în casă. Folia nu este rezistentă la ploaie. Aș dori acum de sărbători să facem un efort și să-i aducem o mică bucurie acestei femei. Poate ne ajută primaria să-i acoperim cămăruța cu ceva mai rezistent. Mă înclin în fața tuturor celor care vor fi sensibili la acest apel. Sărbători fericite!”, a postat Elena Rebedea, pe pagina sa de socializare.

Pentru mai multe detalii o puteți contacta pe facebook pe Elena Rebedea.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.