Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Pe data de 6 decembrie, la Universitatea „Constantin Brâncuși” a fost lansat proiectul PACT, în prezența multor studenți. Evenimentul s-a desfășurat la Facultatea de Științe ale Educației, Dret și Administrație Publică.

Obiectivele proiectului sunt, conform comunicatului de presă transmis de Iulian Țimpea, purtătorul de cuvânt al Universității „Constantin Brâncuși”, următoarele:

  • crearea unui parteneriat social performant și puternic prin creșterea gradului de comunicare și de dezvoltare a relației dintre organizatorii și partenerii de practică, prin dezvoltarea, concretizarea și implementarea unor parteneriate existente și a unora noi, dar și prin conceperea, dezvoltarea și implementarea unui sistem de informare coordonat pe direcția angajator – unitate de învățământ superior;
  • creșterea ratei de participare a 200 de studenți la programe de învățare la locul de muncă, precum programe de stagii de practică profesioniste și performante, în vederea creșterii ratei de ocupare, prin diferite măsuri de inovare socială, nediscriminare și îmbunătățire a accesibilității, a utilizării și a calității tehnologiilor informației și comunicațiilor, inclusiv prin îmbunătățirea orientării profesionale prin acțiuni inovatoare de consiliere profesională și orientare profesională. La finalul proiectului, 144 de studenți vor dobândi o calificare, iar 88 își vor găsi un loc de muncă. Perioada de implementare a proiectului este de 16 luni.

Proiectul PACT reprezintă un parteneriat pentru activități de calificare a tinerilor și este implementat de SoftTehnica S.R.L., Asociația Excelsior pentru Educație și Universitatea „Constantin Brâncuși”.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.