Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

descarcarePeste doar o săptămână va fi organizat primul concurs de Miss și Mister pentru tinerii care studiază să devină asistenți medicali generaliști și asistenți de farmacie în cadrul Postlicealei Sanitare „Ion Mincu”. Competiția va fi organizată joi, 24 noiembrie, de la ora 19:00, la Restaurantul Dumbrava Târgu-Jiu. Prețul unui bilet la prima ediție a concursului de Miss și Mister este de doar 10 lei.

Zece tinere de la Postliceala Sanitară „Ion Mincu” Târgu-Jiu, dar și cinci băieți care studiază în instituția de învățământ, vor concura săptămâna viitoare pentru a câștiga titlurile de Miss și Mister. Cei mai buni concurenți vor fi premiați, cadourile fiind oferite de diverși sponsori. Vor fi oferite titlurile  de Miss Boboc, Mister Boboc, Miss Popularitate, Miss Eleganță, dar și Miss Asistenta Păcătoasă. Câștigătorii vor beneficia de produse cosmetice, vouchere pentru cumpărături, dar și alte premii surpriză. 

Evenimentul este posibil datorită implicării cadrelor didactice Otilia Șoachete și Mihaela Duțan, alături de profesorii de la specializările „Asistent Medical Farmacie”, respectiv „Asistent Medical Generalist” și conducerea Colegiului Tehnic „Ion Mincu” Târgu-Jiu. Organizatorii anunță momente artistice, fiind invitați tineri talentați din domeniul folclorului, dar și soliști de muzică ușoară. Printre cei care vor întreține atmosfera se află Vlad Catană- Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” Târgu-Jiu, Delia Pupăză- interpretă de muzică populară, dar și Emilia Vișan – muzică ușoară.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.