Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Băimărenii sunt sunt așteptați vineri, 11 martie, începând cu ora 19.00, la premiera spectacolului „Flori de mină” de Székely Csaba, în regia Adinei Lazăr. Din distribuție fac parte actorii Andrei Dinu, Denisa Blag, Eduard Bîndiu, Inna Andriuca, Ioan Costin, iar scenografia a fost realizată de Irina Chirilă. Piesa de teatru se va juca în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare.

„Spectacolul ne invită într-un vis lucid, care e realitatea nefardată a zilelor noastre. Închiderea minelor în Maramureș a frânt destine umane, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Oamenii își îneacă amarul în alcool. Iubirile imposibile sunt înăbușite în fașă. Iván și Ilonka au un tată bolnav, țintuit la pat, care vrea să-i dezmoștenească. Lupta cu absurdul vieții crește alarmant numărul sinuciderilor. Violența e și ea rezultanta condițiilor mizere în care își duc traiul cei rămași fără slujbă. Personajele se agață de o fărâmă de speranță: plecarea la oraș. Un spectacol tulburător care despică firul în patru și scoate la lumină sclipirile și umbrele sufletului uman, într-un liant plin de umor, ironie amară și poezie.”, au precizat reprezentanții teatrului Municipal.

Spectacolul durează 90 de minute, iar prețul unui bilet la premieră este 25 lei. Următoarele reprezentații sunt programate duminică, 13 martie și vineri, 18 martie, începând cu ora 19.00, iar prețul biletului este 20.

 

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.