Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Filiala Târgu Jiu a Uniunii Artiștilor Plastici din România, în parteneriat cu Centrul de Cercetare Documentare și Promovare “Constantin Brâncuși”, organizează luni 19 februarie, începând cu ora 17:00, la Galeriile de Artă „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, vernisajul expoziției de pictură “LOOKING AT THE SOUL”, a artistului Costel Dobrițescu.

Evenimentul este realizat de Filiala Târgu Jiu a UAP din România, în parteneriat cu Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu și este cuprins în suita manifestărilor culturale „Brâncuși – Esența lucrurilor”, ce se vor desfășura la București și Târgu Jiu, în perioada 18 – 19 februarie 2024.

Pictorul Costel Dobrițescu, este membru al Filialei Târgu Jiu a UAP din România și activează de foarte mulți ani pe scena artistică națională, fiind bine cunoscut iubitorilor de artă. Expoziția va reuni pe simezele galeriei din Târgu Jiu, cele mai noi creații ale pictorului, ce reflect creativitatea sa izvorâtă din lumea imaginarului, deschiderea către oniric și interferențele figurativului cu abstractul, mediate de sonoritățile cromatice.

Curatoratorul expoziției este artistul plastic Vasile Fuiorea.

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 19 Februarie-14 Martie, 2024
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.