Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Talentata interpretă Petronela Bîrsilă, din Motru, a câștigat cea de-a IV-a ediție a emisiunii „Next Star” de la Antena 1. Copila în vârstă de 14 ani a făcut un adevărat spectacol pe platoul celebrei emisiuni. Alături de maestrul Ștefan Popescu, de la Școala Populară de Artă Târgu-Jiu, Petro a cântat la nucă, cănuță, fluiere, nai, morcov, sticlă și alte pseudoinstrumente, cucerindu-i pe jurați!

petro next star

Petronela Bîrsilă este unul dintre cei mai talentați adolescenți din Gorj și a câștigat în ultimii ani peste 30 de premii, trofee și medalii la diverse festivaluri-concurs din România. La „Next Star”, Petronela a demonstrat că știe să cânte la nouă pseudoinstrumente, iar talentul a făcut-o să câștige cea de a IV-a ediție a emisiunii și să se califice în marea finală! Mentorul ei, artistul Dorian Popa, a fost extrem de fericit că Petronela Bîrsilă a ajuns în marea finală. Realizatorii emisiunii i-au făcut o surpriză Petronelei: l-au contactat telefonic pe idolul său, maestrul naist Gheorghe Zamfir. Fetița a fost extrem de emoționată, mai ales că tot ce își dorește este să îl întâlnească pe naist. „Sper să o văd, am auzit că și-ar dori să vină la concertul de la Sala Palatului. O voi asculta să aud cum cântă și o să fac tot efortul să o ajut, să îi dau lecții! Am auzit că este talentat și orice copil talentat trebuie ajutat! Să vină la mine după spectacol și să îmi arate cum cântă la nai!”, a spus maestrul Gheorghe Zamfir în emisiunea „Next Star”.

petro next star 2

Grație gorjenilor, la „Next Star” a avut loc un eveniment artistic în premieră: profesorul Ștefan Popescu a cântat la ciomag, instrument ce tocmai l-a inventat! Maestrul a urcat pe scenă alături de concurenta Petronela Bîrsilă și împreună au făcut un spectacol grandios.

 

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.