Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Studenții gorjeni au participat la a II-a ediție a evenimentului Gala de 10, manifestare menită să  recunoască și  să premieze studenții români cu rezultate excepționale la cel mai înalt nivel. Evenimentul de anul acesta a fost organizat pe 10 mai la Palatul Parlamentului, în București.  

De la Universitatea „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu au participat aproximativ 25 de studenți. „Gala de 10 este organizată de către organizațiile studențești membre ale Uniunii Naționale a Studenților din România provenite din cele 17 centre universitare din țară. Anul acesta, Uniunea Națională a Studenților din România își propune să realizeze în anul centenarului puntea de legatură între tinerii cu rezultate deosebite din Romania și Republica Moldova”, au anunțat organizatorii.

În cadrul galei au fost premiați atât voluntarii și organizațiile cu palmaresul cel mai impresionant, cât și instituțiile care le-au fost alături organizatorilor pe parcursul anilor, mai exact 10 studenți de la Universitățile din România, 10 elevi și 10 studenți de la Universitățile din Repubica Moldova. De asemenea, s-au înmânat distincții celor mai activi voluntari ai federației și organizațiilor studențești cu o activitate deosebită în ultimul an.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.