„Pe urmele strămoșilor noștri”, eveniment caritabil de succes! Banii colectați vor fi utilizați pentru copiii nevoiași

„Pe urmele strămoșilor noștri”, eveniment caritabil de succes! Banii colectați vor fi utilizați pentru copiii nevoiași

- in Romania civila, Slider, Social
0
647 vizualizari

Evenimentul caritabil „Pe urmele strămoșilor noștri” a fost un succes. Sala de spectacole a Casei de Cultură Rovinari a fost arhiplină joi, 25 octombrie. Cea care a organizat evenimentul este cadrul didactic Ana Maria Lungu, membră a Asociației „Uniunea Femeilor din Gorj”. În cadrul evenimentului a avut loc o expoziție cu vânzare prăjituri, iar suma care a fost colectată pentru copiii nevoiași este considerabilă.

Spectacolul cultural artistic a fost organizat de Școala Gimnazială Nr.1 Rovinari, Asociația „Uniunea Femeilor din Gorj”, Clubul Elevilor Rovinari, Grădinița cu Program Prelungit Rovinari, dar și Primăria Rovinari. Pe scena Casei de Cultură au fost promovate dansul și cântecul popular. „În primul rând, le mulțumim copiilor participanți și cadrelor didactice coordonatoare pentru pasiunea, munca și sentimentele investite în acest spectacol. De asemenea, ținem să le mulțumim doamnelor educatoare și membrelor AUFG pentru acțiunea lăudabilă cu vânzarea de prăjituri. Ținem să le mulțumim, în mod deosebit domnului primar al orașului Rovinari, doamnei director Nicu Beatrice, membrelor AUFG, domnului Ion Ișfan, inspector general al ISJ Gorj, domnilor profesori de la Clubul Elevilor Rovinari și de la Școala Gimnazială Nr. 1 Rovinari. Toți ne-au fost alături și au făcut tot posibilul să ne adunăm într-un număr așa de mare. Apreciem, în mod deosebit, acțiunea lăudabilă a doamnelor educatoare, care au contribuit în mod considerabil cu o expoziție cu vânzare de prăjituri. Nu în ultimul rând, le mulțumim tuturor participanților pentru că au format un public minunat și au contribuit din suflet la fondul caritabil”, a precizat cadrul didactic Ana Maria Lungu, membră în cadrul AUFG.

Spectacolul face parte dintr-un proiect amplu, scopul acestuia fiind unul caritabil, iar fondurile adunate prin bunăvoința participanților vor fi utilizate de către AUFG pentru a achiziționa cadouri ce vor ajunge la copiii cu posibilități materiale reduse, în preajma sărbătorilor de iarnă. Aproximativ o sută de pachete vor fi oferite copiilor din orașul Rovinari, dar și din Târgu Jiu.

Lăsați un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.