Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

Luis PopaOmul își imaginează, de multe ori, cum ar arăta viața sa dacă i s-ar îndeplini visurile sau visele…probabil diferită față de ceea ce trăiește în prezent.

Omului îi place să viseze cu ochii deschiși…visuri…este atât de frumos, dar depinde doar de el, ca individ, ca persoană, dacă într-adevăr își dorește ca totul să devină realitate.

În cazul în care doar visează, fără a face ceva în acest sens, atunci nu realizează nimic, doar se limitează să trăiască într-o lume a lui, în care totul este frumos, fără să aibă niciun risc, un circuit simplu și… banal. Dacă dorește, totuși, ca aceste visuri să devină reale va trece direct la fapte, va încerca să le pună în practică pentru ca, la final, să își găsească liniștea sufletească de care are nevoie în fiecare zi, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul său.

În funcție de alegere sa, unii vor fi veseli, iar alții vor fi triști, un circuit pe cât de complicat, pe atât de frumos. În același timp, omul visează cu ochii închiși…vise…iar în interiorul său se duce, destul de des, o luptă între ce să aleagă să devină realitate.

Este greu să visezi în două locuri! Cu ochii deschiși sau închiși, trebuie să alegi pe cine împaci și pe cine nu. Este un circuit dureros, dar necesar.

Viața, teoretic, este construită din visuri și vise, omul trebuie să aleagă și depinde doar de el dacă vrea să riște sau nu…restul nu mai contează…sunt texte și povești.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.