Informații contact

REVISTA CULT URA SRL, Str. Marin Sorescu 2A, Targu Jiu, Gorj

Tel. 0731 088 036

În perioada 24-28 aprilie, la Suceava, a avut loc olimpiada națională la limba franceză. Mai mulți elevi din Gorj s-au calificat la această etapă, iar trei dintre ei au obținut premii importante. 

medalii diana oprea olimpica (Diana Oprea, olimpică)

Elevii olimpici la limba franceză, participanți la etapa națională a competiției, au avut parte de o primire autentică la Moldovița și Argel, datorită cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Moldovița și de la Liceul „Vasile Cocea”, Moldovița, dar și autorităților locale din Argel. Pentru oaspeții olimpici, organizatorii au pregătit bucate tradiționale, o paradă a costumelor tradiționale purtate de la mic la mare cu atâta mândrie, dar și joc și voie bună. Pentru toți elevii participanți la olimpiadă, dar și profesorii însoțitori, a fost o experiență de neuitat! Iată care au fost rezultatele obținute de olimpicii gorjeni: cel mai bun rezultat a fost obținut de eleva Andreea Diana Oprea, clasa a VII-a la Colegiul Național „George Coșbuc” Motru, care s-a clasat a III-a pe țară. La clasa a IX-a, eleva Denisa Giorgi de la Liceul cu Program Sportiv din Târgu-Jiu a obținut mențiune, iar la clasa a XI-a, Iulia Rîbu de la Colegiul Național „George Coșbuc” Motru a câștigat tot mențiune. Din Gorj au mai participat Patricia Popescu, care a obținut un punctaj de 91,3 și Cătălina Pinoșanu cu 88,13 puncte. Cătălina Pinoșanu, elevă de la Motru la CNGC, a obținut mențiune din partea ISJ Suceava și un premiu special pentru originalitate în traducere. Și Patricia Popescu a primit o mențiune din partea ISJ Suceava.

olimp franceza olipm franceza

Punctajul tuturor elevilor participanți la această competiție școlară îl puteți vedea aici: https://media.wix.com/ugd/ffbeed_9818bedd6c0e4a55988433d1c46ab2ae.pdf

Premiile aici: https://media.wix.com/ugd/ffbeed_89e361b1d89c402a913ac42af64b79ec.pdf

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.